3D / Illustrasjoner
Illustrasjoner ingressbilde

Du trenger visualisering! En 3D-animasjon av virkemåte og oppbygging av firmaets nye produkt. Et spesielt kartutsnitt med skreddersydde symboler. Et flytdiagram i 2D eller 3D. En coverillustrasjon.

Nesten uansett hva du skal visualisere kan LAG hjelpe deg. Med over 15 års erfaring i computerbasert 2D og 3D beveger vi oss lett i de forskjellige génre og teknikker.

Hva kan vi gjøre for deg? Under ser du noen eksempler på hva vi gjort for andre. Du trenger Quicktime 6 eller høyre for å spille av animasjonene, og de vil åpnes i Quicktime Player.

Portfolio
Colorline fly-by

Kort animasjon for ColorLine. Animasjonen viser skipet "Kronprins Harald" i en 'fly-by', og ble inkludert på en CD-ROM ColorLine produserte for markedsføring.

Vikinghode

Dette hodet kan du enten se på Vikingskipmuseet, eller her! Dette er en Quicktime VR animasjon av en 3D-modell av hodet. Tre-teksturen og treskjæringen ble laget fullstendig i software. Animasjonen er en del av CD-ROM platen "Vikinger", publisert av Gyldendal.

Hyoertekststruktur

3D kan være en utmerket måte å visualisere en nettverksstruktur på! Denne illustrasjonen viser en hypertekststruktur som danner en sentral del av et universitets-forskningsprosjekt.

Millennium Fields

Dette var et spesielt prosjekt: Et samarbeid med kunstneren Crispin Gurholt resulterte i Innstallasjonen og 3D-animasjonen "Millennium Preview".

Partikkeldetektorer

Hva er dette? Partikkeldetektorer, selvfølgelig! Mer spesifikt, det er en Quicktime VR animasjon av en 3D-modell av protondetektorer, designet for å detektere protoner i en stråle som sendes fra en aksellerator inn gjennom samtlige flate 'bokser' gjennom de lyse 'vinduene'.

Dette er også en klassiker, fordi denne animasjonen ble produsert i 1995 i forbindelse med arbeid Lars A. Gundersen gjorde ved elementærpartikkel-laboratoriet CERN i Sveits.

ARM

Bonus: ARM
ARM var et ekperiment LAG gjorde en gang for lenge, lenge siden. Inspirert av MYST og desslike, var ARM et forsøk på å finne ut om den typen førstepersonsnavigering kunne fungere på web. Dessuten var det en teknisk utfordring å finne ut av hvordan de da nye interaktive funksjonene i QuickTime 3.0 virket.

ARM vil åpne seg i sitt eget vindu med sine egne omgivelser. ARM er utforskende i sin natur, og krever derfor noe tålmodighet av besøkeren. Alle de innsatte Quicktime-filmene er klikkbare, selv om de ikke viser peke-markøren. Så sett i gang og utforsk!

 

 

post at larsagundersen.no
Tlf: 91 64 46 10

©2005 LAG Multimedia.
Bruk av innhold fra denne websiten kun tillatt etter avtale.